Tani që Rudina Magjistari e zbuloi se nga është me origjinë, kuptuam pikën e saj të dobët

Rudina Magjistarin e shohim gjithmone te rrethuar me te ftuar nga vende te ndryshme te Shqiperise por edhe kemi vene re se ka nje tjeter entuzizem nga ana e saj kur behet fjale per korcaret apo serenatat korcare.

Keshtu edhe ne emisionin e radhes me Devis Xherahu ku u kenduan disa kenge te bukura korcare dhe Devisi promovoi kenget me te re te tij.

Ai i tha rudines se e ka pare shpesh edhe ne qytetin e tij, ndersa ajo i tha:
“Kisha shkuar për fundjavë, por unë origjinën e kam nga Korça, babin e kam nga Korça. Nuk e dije ti?” – tha Rudina me entuziazëm duke përshëndetur të gjithë korçarët.

Ketu kuptuam te gjithe debulesen qe ka ajo per Korcen.