Ta prek shpirtin me rrë.fimin prezantuesja e njohur: Humba fëmijën që kisha në bark, kur isha në …

LAJME

Ta prek shpirtin me rrë.fimin prezantuesja e njohur: Humba fëmijën që kisha në bark, kur isha në …

Ta prek shpirtin me rrë.fimin prezantuesja e njohur: Humba fëmijën që kisha në bark, kur isha në …

Këngëtarja dhe moderatorja britanike, Myleene Klass ka zbuluar se ajo pë soi një a bort spontan teksa po prezantonte një program të drejtpërdrejtë në radio.Në një intervistë prekëse për revistën You, Myleene përshkruan se si ajo shkoi në t ualet gjatë një pushimi dhe kuptoi se kishte hu mbur fëmijën e saj.”Isha në ajër//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe