Spiropali Feston Ditëlindjen, Por I Vjen Në Studio “S Urpriza Qe Nuk E Priste”

LAJME

Eshtë një ditë e veçantë për ministren e Shtetit për M arrëdhëniet me P arlamentin, Elisa Spiropalin. Ajo fe ston d itëlindjen dhe mbush plot 38 vje çe.

Ndryshe nga vitet e tjera, kjo d itëlindje e gjeti Spiropalin në t ransmetim direkt në em isionin “Log.” në ABC.Pamjet ketu.

Ishte gazetari Endri Xhafo që në nisje të pr ezantimit të saj, i vuri në dukje d itëlindjen Spiropalit.Mesa duket kjo datë jo vetëm që e gjeti në vëmendje të p ublikut.Pamjet ketu.

inistren, por edhe përb allë rivales së saj të m omentit, Grida Dumës. Se si do të shkojë b eteja mes të dyjave mbetet për t’u parë në zgj edhjet e muajit të ardhshëm.Pamjet ketu.