Specialisti i njohur Gastrolog: Largoni gazrat dhe kilet e teperta duke ngrene kete ushqim

LAJME

Specialisti i njohur Gastrolog: Largoni gazrat dhe kilet e teperta duke ngrene kete ushqim

Specialisti i njohur Gastrolog: Largoni gazrat dhe kilet e teperta duke ngrene kete ushqimMënyra e shpejtë e jetës dhe ushqimi jo i drejtë kanë rezultuar që kjo gjendje të marrë hovPro.

blemi me zorrët shkakton dobësim të imunitetit dhe shumë vështirësi të tjera, thotë doktori Kenneth Brown.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Qe se në çfarë mënyre do t’i mbani të shëndetshme zorrët tuaja:Çdo gjë që fusim në organizmin tonë në një mënyrë ndikon në organizmin tonë. Doktori këshillon leximin e kujdesshëm të deklaratës në ambalazh dhe zgjedhjen e artikujve sa më natyralë.Pemët e gjelbra dhe perimet, si edhe bananet, kanë një sasi të madhe përparësish për zorrët.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…