Sot u bëra nënë pas 10 viteve martesë, Jam nënë e trenjakëve, Kush më Uron i dhënte Zoti atë që i mungon…

LAJME

Sot u bëra nënë pas 10 viteve martesë, Jam nënë e trenjakëve, Kush më Uron i dhënte Zoti atë që i mungon…

Sot u bera nene pas 10 viteve martes. Jam nene e tre femijve, Ku.sh me uron i dhente Zoti ate qe i mungon..

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 3 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT