Sot e pasur dhe e bukur,por si ishte AIketa Vejsiu para 16 vitesh?! Ja foto e rraIIë

LAJME

Sot e pasur dhe e bukur,por si ishte AIketa Vejsiu para 16 vitesh?! Ja foto e rraIIë

Ajo sot është një ndër femrat më të dashura të ekranit por gjithashtu edhe një biznesmenet e suksesshme.
Por si dukej para 16 vitesh Alketa Vejsiu?

Ajo ka postuar një fotot në rrjetet sociale, teksa shihet po kaq e bukur sa sot.

“16 vjet me pare… Njera nga ju, nje si te gjithe ju… vazhdoj te jem”, shkruan Alketa.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe