Sonila Meço E Përlotur Rrëfen Detajin E Dh Imbshëm Në Mes Të Emisionit

LAJME

Gazetarja Sonila Meço në ka treguar një një detaj të dhi mbshëm lidhur më gratë naftëtare të Ballshit.

Ajo tha në Tempora se disa nga gratë grevistë, edhe pse nuk e kanë pranuar janë me ka ncer gjiri.Sonila Meço: Kur një d ëm që i është shkaktuar shtetit që shkon në 400-500 milionë dollarë, që edhe karletet e dro gës do ta kishin zili. Askush nuk ka vaj tuar pas hekura dhe e gjithë kjo ka prodhuar një qytet fan tazmë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte dhe vazhdo artikullin ↓↓

Ajo që më bën çudi është pse nuk shoh njerëz të shoqërisë civile, ambasadorë që flasin në këtë vend për gjithçka. Është muaji i kancerit të gjirit.

Nuk e kanë pranuar para Marjana Legisit, por disa prej zonjave janë me kancer gjini, disa prej tyre që janë në grevë.Shohim promo, por atje nuk ka shkelur askush.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte dhe vazhdo artikullin ↓↓