Soni Malaj Qan Me Lot Kur Flet Për Nënën/ Ajo Ka Bërë Çdo Gjë Për Mua, La Dhe Punët E Saj…

LAJME

Këngëtarja Soni Malaj e ftuar në emisionin ‘E diela shqiptare’ ka rrëfyer fillimet e karrierës së saj.

Ajo është përlotur për sa krificat që ka bërë nëna e saj që ajo të arrinte aty ku është sot.Soni Malaj QAN në “Dancing With The Stars”, kujton babain e humbur: Kur kërcej vallen e… Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Babai dëshironte që Soni të bëhej mjeke dhe muzikën ta trajtonte si një pasion por nëna e saj mendonte se vajza duhej të bëhej këngëtare. Kështu që Soni përlotet teksa kujton sakrificat e saj.“Jeta ime sillej rreth babit por mami ka sakr ifikuar shumë ka lënë punën që të më shoqëronte mua.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Qante shumë pas kuintave kur më shihte në skenë. Familja ime është pak strikte tradicionale dhe lajmet i vuanin shumë, kjo ishte tjetër arsye që mami qante. Sa shpeshherë gjyshja i thoshte mamit: moj çupe çi bëre çupës!”- ka rrëfyer Soni me sytë me lot.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE