S’keni pse harxhoni ѕhifra të çm endura tek d entiѕti, këto 3 mënyra natyrale zbardhin dhëmbët menjëherë –

LAJME

Mund të keni flokë të bukur, l ëkurë të sh ëndetshme e të shndritshme, thonj të fortë, por kur vjen puna për të hapur gojën stepeni pasi dhëmbët tuaj të verdhë nuk janë aq të këndshëm për t’u parë.

Në rastin më të k eq shoqërohen edhe me një erë aspak të këndshme që do të donit ta evitonit sa më parë.

Megjithatë, zbardhja e dhëmbëve jo gjithmonë është aq e lirë sa mund të mendoni, përkundrazi përdorimi i aparaturave me pulsim lazeri mund të d ëmtojë seriozisht smaltin e dhëmbëve dhe ne rvat përkatës. L iving sjell për ju në artikullin e mëposhtëm tre truke të shpejta që do ju shp ëtojnë një herë e mirë nga ky shq etësim:

1. Qumësht pluhur + pastë dhëmbësh (1-2 herë në javë)Qumështi i pluhurit është një ndër pr oduktet që ju ndihmon të keni dhëmbë të bardhë dhe buzëqeshje rrëzëllitëse. Mbi furçën e dhëmbëve vendosni pastën e zakonshme dhe një shtresë qumësht pluhur dhe lani dhëmbët si zakonisht.2. Sodë buke + lëng limoni (1 herë në javë)

Vendosni sodë buke mbi furçën e dhëmbëve dhe shtoni disa pika lëng limoni. Fërkoni dhëmbët si zakonisht dhe shpëlajini në fund me ujë të ftohtë.3. Kripë deti + lëng limoni + pastë dhëmbësh (1-2 herë në javë)Bashkoni një gjysmë luge çaji kripë deti me disa pika limoni dhe fërkoni fillimisht dhëmbët me këtë përzierje. Më pas bëni një larje të dytë me pastën e dhëmbëve. Do të h abiteni me rezultatin e përftuar brenda pak minutash.