Shpirtin e saj se kishte njeri, u shërbente njerzeve pa pushim…humb jetën infermierja nga sëmundja e rëndë

Eshte ndare nga jeta pas semundjes se rende infermierja Fitore Zenelaj nga Prizreni.

Edhe pse ajo u kurua jasht vendin nuk ja doli pasi semundja ishte agresive dhe mori ate ne moshe te re.
Familjaret kane bere publik lajmin per humbjen e vajzes se tyre.

Fitorja ishte nene e tre femijeve ajo do ti mungoje familjes dhe kolegeve pasi ishte nje infermiere shembullore.

Njoftimi i plotë nga familja:
Të nderuar familjar, miq, shokë, dashamirë, me dhimbje dhe pikëllim të madh, ju njoftojmë se më e dashura jonë

Fitore Zenelaj pas një sëmundje të rënde ka ndërruar jetë gjatë trajtimit në Francë, me datë 13.11.2023.