Shkoi Në Itali Vetëm Për Të, Aktorja E Njohur Qenka Lidhur Me Burrë Të Martuar Që E Mban Me Lek?

aktorja e njohur e humorit Lisa Kujfosa prej disa muajsh tashmë është shkëputur komplet nga ekrani dhe ka filluar jetën e saj diku tjetër, në Itali. Lisa ashtu thërthorazi na ka zbuluar se ka në Itali ka krijuar jetën e saj në krah të bashkëshortit.

“Italia më ka dhënë familjen time, ishte zgjedhja që bëra si fillim pasi bashkëshorti im jetonte këtu, kishte ndërtuar një jetë të vetën”, shkruan aktorja.

Së fundmi aktorja ka zhvilluar një bisedë me ndjekësit ku nuk kanë munguar as pyetjen për partnerin. Një prej tyre e ka pyetur se pse nuk e tregon asnjëherë fytyrën e tij dhe si gjithmonë përgjigjja e Lisës do të ishte me nota humori.

“Sepse është burrë i martuar, i shëmtuar dhe më mban me lek. Sipas teje mund ta nxjerr??”, ka shkruar aktorja.
Kujtojmë se kjo peridhë nuk ka qenë aspak e lehtë për aktoren pasi disa kohë më parë ajo humbi motrën.