“Shihemi në gjyq”, telefonuesi shpërthen në ofendime ndaj Ardit Gjebrea-s: Ik mos më çaj b…

LAJME

Gjatë transmetimit “live”, mund të ndodhin edhe incidente, të cilat drejtuesi i emisionit nuk ka kohë t’i rrgullojë apo t’i fshijë, dhe ato transmetohen ashtu bruto në shtëpinë e të gjithë teleshikuesve. Situata mund të dalë jashtë kontrollit dhe të jesh i papërgatitur….

Pikërisht kështu i ka ndodhur sot prezantuesit Ardit Gjebrea gjatë spektaklit ‘E diela shqiptare’, ose më saktë gjatë rubrikës ‘Shihemi në gjyq’. Teksa dy palë sqaroheshin për një mosmarrëveshje për një borxh të pashlyer, ku mbesa ishte përball tezes, një telefonatë ka çakorduar publikun në studio dhe atë nga shtëpia.

Gjatë debatit mes tezes dhe vajzës së saj në studio, është përfshirë në komunikime dhe xhaxhai i kësaj të fundit. Mbesa tregoi në studio se nëna e saj akuzonte edhe xhaxhanë se ai të nesërmen e vdekjes së babait të saj në një aksident, kishte dërguar në një zyrë avokatie për të firmosur një dokument, që nuk u mor vesh se çfarë ishte. Kaq mjaftoi që xhaxhai të shpërthejë në akuza live. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Për çfarë arsyeje është kjo tani, për çfarë është firma aty, çfarë lidhjeje kam unë me atë. Mos t’i ngatërrojnë punët ata dhe ju zonjë mos u lodhni kot se unë s’kam hedhur asnjë firmë, asnjë gjë, se ajo është gjallë. Unë në qoftë se e kam marrë atë, e kam marrë dhe e kam çuar në një zyrë avokatie, që u bë një prokurë që zonja Tefta Dhëmbi nuk është për hakmarrje dhe kërkon nga ana ekonomike, financiare për kalamajtë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Kush do i rrisë këta kalamaj? Prandaj ata mos të m’i ngatërrojnë punët mua dhe të çojnë atë dokumentin që ka marrë ajo zonja aty dhe me mua s’kanë punë fare ata sepse më kanë akuzuar dhe më akuzojnë gjithmonë sikur unë kam marrë lekë. Unë nuk jam kryetari i shtëpisë, nuk e zhvilloj gjyqin unë vetë se ata janë gjallë. Ajo do ta zhvillonte gjyqin. Gjyqi u bë”, tha Ferdinandi.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

DEBATI: Pas gjyqeve, familja e të aksidentuarit nuk arriti të marrë asnjë dëmshpërblim financiar për vdekjen e njeriut të dashur
Ardit Gjebrea: Kemi xhaxhain e Xhulias në telefon.
Eni Çobani: Aa, përshëndetje!
Ferdinandi: Përshëndetje!DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Eni Çobani: Po flisni me zonjën Eni Çobani, besoj zërin tim e keni dëgjuar…përgjigjet tuaja kanë qenë të vakëta, mund të them të paplota, megjithatë nuk do hyjmë në atë bashkëbisedim të mëparshëm, këtu në këtë seancë ndërmjetësimi është mbesa juaj xhulia, bashkë me nënën e saj Tefta dhe me dy motrat e zonjës Tefta.

Dhe doja të dija nga ju meqenëse pretendohet se juve keni pjesë për sa i përket një firme të hedhur pikërisht ditën e dytë pas vdekjes së vëllait tuaj. Unë doja të merrja një sqarim nga ana juaj. Është e mundur?DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE