Shfaqet për herë të parë trashëgimtarja e TV Klan, njihuni me vajzen e Sandër Frangajt..

LAJME

Shfaqet për herë të parë trashëgimtarja e TV Klan, njihuni me vajzen e Sandër Frangajt..
E quajnë Emi Frangaj dhe ka preferuar gjithmonë të qëndrojë larg vëmendjes së mediave.

Ajo është e bija e Aleksandër Frangajt, pronarit të televizionit Klan dhe rrjedhimisht, trashëgimtarja e kësaj pasurie të madhe të të atit.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Emi është ende në gjimnaz, por për herë të parë është shfaqur disa ditë më parë, gjatë pjesëmarrjes në inagurimin e dyqanit të stilistit Joni Peçi.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Gjimnazistja është veshur në mënyrë të thjeshtë dhe ka bërë një grim të pastër, jo të rënduar shumë, çka i shton edhe më shumë bukurinë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..