Sfida e shtatzënisë, Eni Vasili zbulon problemin më të madh

LAJME

Sfida e shtatzënisë, Eni Vasili zbulon problemin më të madh

Prej pak muajsh shtatzënë, Eni Vasili e zbuloi për herë të parë pritjen e ëmbël gjatë një interviste me Edi Ramës në emisionin e saj “Open”.

Ajo është në pritje të binjakeve vajza dhe ky lajm i bukur shumë shpejt do të ndryshojë gjithmonë jetën e saj. Së fundmi ajo ka zbuluar një ndër vështirësitë më të mëdha të shtatzënisë që është e zakonshme për shumë gra apo nëna të reja.

Gjatë kësaj periudhe është mjaft e vështirë gjetja e këpucëve të reja apo të duhura pasi këmbët fryhen shumë.

“Çfarë sfide të gjesh këpucën e duhur kur je shtatzënë! Këmba fryhet në përpjesëtim të drejtë me barkun!’, shkruan Vasili në instagram.
largo/hap hapesiren reklamuese ne vijim dhe lexoni lajmin e plote