‘Sevgi’ në serial duket grua e moshuar, por nuk do t’iu besoni syve si duket ajo në realitet

LAJME

‘Sevgi’ në serial duket grua e moshuar, por nuk do t’iu besoni syve si duket ajo në realitet

‘Sevgi’ në serial duket grua e moshuar, por nuk do t’iu besoni syve si duket ajo në realitet

Ilkay Kayku Atalay është aktorja shumë e njohur turke e që me rolet e saj arriti të jetë e sukseshme edhe jashtë kufijve turk. Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e ‘Sevgit’ në serialin turk ‘Më fal’, përcjell ORAinfo. Ajo në serial luante rolin e një gruaje të moshuar dhe nënë e fëmijëve. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive