Rrëqethëse/ Ky është 34-vjeçari shqiptar që u fut në Xhami dhe tentoi të merrte jetën e 5 besimtarëve, kush i dilte para….

LAJME

Ky është Rudolf Nikolli, 34 vjeçari nga Burreli i cili ka s ulm uar besimtarët në xhaminë e rrugës së Kavajës.

Dës hmitarë kanë treguar se autori i pl agos jeve ka nisur të g oda së besimtarët që në ambientet e jashtme të xhamisë.

Më pas ai është futur brenda xhamisë dhe ka që lluar sërish besimtarët. Prania e shumë besimtarëve në xhami, ka bërë që të ndërhyhet nga ata dhe të mos kishte më shumë të plag osur.

Njoftimi i Pol icisë së Tiranës: Rreth orës 14:30, në Rrugën e Kavajës, një shtetas është futur në ambientet e një kulti fetar (xhami) dhe në rrethana ende të paqarta ka pl agosur me mjet pr erës 5 shtetas.

Falë reagimit profesional dhe të menjëhershëm të shërbimeve të P oli cisë është bërë i mundur neutralizimi dhe pr ang osja e autorit të dyshuar, shtetasi Rudolf Nikolli 34 vjeç, nga Burreli, i cili po shoqërohet në ambientet e Drejtorisë Vendore të P olic isë Tiranë, për veprime të mëtejshme.Hap linkun ne vijim dhe shikoni pamjet: