Rrëq.Eth Me Rrë.Fimin Aktorja E ‘Portokallisë’: Po Rris Tre Fëmijë Vetëm, Aq Kam Punuar Sa U Thoja Më Fu Sni Edhe Si Pastruese

LAJME

Rrëq.eth me rrë.fimin aktorja e ‘Portokallisë’: Po rris tre fëmijë vetëm, aq kam punuar sa u thoja më fu sni edhe si pastruese

Për një artist ndonjëherë rruga drejt suksesit nuk është edhe aq e lehtë, mund të kalojë një kalvar sakrificash.

I tillë duket të ketë qenë ky rrugëtim edhe për Arjola Demirin, e cila është sot një nga aktoret më simpatike dhe të dashura të publikut shqiptar.Në një puntatë speciale të programit “E ardhmja është vajzë” në ABC News me autore dhe moderatore Ermira Çaushollin…LEXO ME TEPER