Robert Aliaj rrëfen tmerrin e jetës: Më shkatërroi ajo që përjetova kur isha 16 vjeç

LAJME

Për shumëkënd Robert Aliaj është një personazh me karakter të fortë apo shumë i pandjeshëm.
Mirëpo pakkush e njihte këtë anë tjetër të aktorit shqiptar, i cili sot ka rrëfyer një nga dramat e jetës së tij.

Aliajka treguar në emisionin “Pr ov oka cija” të Mustafa Nanos se është për dhu nu ar në moshën 16-vjeçare.

I pyetur se kur ishte hera e tij e parë që kreu marrëdhënie seksuale, Roberti u përgjigj se në fakt e kanë pë rdh unu ar dhe pas kësaj ngjarje ai u shkatërrua emocionalisht.
Aktori tha: Për herë të parë më kanë për dhu nu ar.

Kam qenë në një dasmë. Një grua e madhe më tërhoqi nga dasmorët dhe më çoi te shkolla e partisë dhe aty ndodhi.
Kjo ngjarje më shkatërroi.
Dua ta mbaj veten për fëmijët, por unë jam shumë i dobët.”