Pse është mërziturn Ardit Gjebrea/ Engjëlli më tha të kam xhan, se përqafoj dot…

Moderatori i njohur, Ardit Gjebrea ka ndarë së fundmi një pozë me një ndjekëse të vogël të tij duke zbuluar njëherazi situatën e krijuar me të teksa e ka takuar gjatë xhirimeve.

“E çfarë mund të bësh, kur një engjëll i vogël të thotë: “Të kam xhan” dhe ti as nuk e përqafon dot nga kushtet e di ktu ara?

I lutem mamit të saj ta “sht rydhë” fare për mua. Bekime për ty Enia”, ka shkruar Arditi krah postimit ku shfaqet me vajzën e vogël me të cilën ka vendosur të bëjë me duar një zemër në vend të përqafimit të munguar.

Kujtojmë se që prej pandemisë ‘Covid-19’, Gjebrea i ka zhvendosur një pjesë të xhirimeve në terren, aty ku dhe duket se merr shumë dashuri nga ndjekësit e tij.