PRIFTI SERB: “Ne do të kthehemi në Kosovë, ajo tokë është e jona, jo e shqiptarëve!

LAJME

Kreu i K ishës Or todokse: Do të kthemi në Kosovë, është toka e jonë, ajo Ushtri është e përkohshme.

Në një dalje pu blike, ai tha se “ata që kanë harruar Car Llazarin (princi serb që u v’ra në Betejën e Kosovës) tashmë janë të m aIIkuar nga Zoti. Ka ardhur koha me b ekimin e tij që të kthehemi përsëri në Kosovë”.

Pas një ceremonie liturgjike në një kishë në Qafën e Prijedorit, ai tha se ndryshimi i qeverisë në Mal të Zi është shenjë e dhënë nga lart “që mbushi shpirtrat e këtij populli përsëri dhe filloi përsëri. të besosh në dritën e përjetshme ”.Shiko pamjet ne hapsiren rekl2amuese.