Prej 17 vitesh bashkë, Historia rrënqethëse e djalit me ngjyrë dhe shqiptares, si e bindi familjen

LAJME

E mbani mend çiftin Arjola nga Tirana dhe Obie nga Xhamajka që dy vite më parë tërhoqi vëmendjen e të gjithëve në “Lufta e nuseve”? Obie u komentua shumë pasi kërceu vallet popullore dhe këndoi shqip këngët e dasmës.

Arjola em igroi në Kanada nga Tirana kur ishte fare e vogël. Ajo e njohu Obien kur ishte në shkollë të mesme. Ishte dashuri me shikim të parë! JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN REK ALMUESE ME POSHTE.

Në një lidhje me Sk ype në “Abc-ja e mëngjesit”, sot Arjola rrëfeu se dashuria e tyre është p ërballur me shumë sf ida për shkak të paragj ykimeve. Ajo zbuloi dhe disa nga gatimet e preferuara shqiptare të partnerit të saj si fasulet, fërgesa dhe qoftet. “Jemi njohur 17 vite më bashkë, jemi njohur në shkollë të mesme në Toronto.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN REK ALMUESE ME POSHTE

Kemi ardhur me prindërit dhe dy motrat në ’99-ën. Mund të them se 6 vitet e para nuk ishte pranuar për arsye se Obie nuk ishte shqiptar, ishte një djalë me ngjyrë gjë që ka shumë paragj ykime tek shqiptarët.”, tha arjola. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN REK ALMUESE ME POSHTE