Po të ziheshin, ti kë do mbroje nënën apo gruan? E thotë hapur biznesmeni: Nënën sigurisht, gruaja shkon e vjen

LAJME

Arber Cepani eshte ne sipermarres i ri shqiptar si cili ne studio me Bieta Sulon ka diskutuar mbi nje ceshtje tjeter delikate si marredhenia mes nenes dhe bashkeshortes.

Duke theksuar dashurine dhe vleresuar raportin ne cift ai shtoi se ne kete marredhenie duhet te kesh nje lloj balance mes nenes dhe gruas.
Nese dashuria per gruan pas disa vitesh ndoshta mund te mbaroje , ai tha se nena eshte gjithmone aty.

Fjalet e tij ishin:
“Është një lloj lidhje ajo që ke me nënën që nuk e zhbën me asnjë lloj gjëje, varet edhe nga roli që ka nëna. Djali duhet të mundohet të mbajë një lloj balance, por vendin e nënës nuk e zëvendëson në asnjë lloj situate. Nëse me një grua dashurohesh dhe pas 3 vitesh mund të gjesh një grua tjetër, dashuria për nënën është gjithmonë aty”, u shpreh ai.

Kujtojme se Cepani eshte tashme pjese e televizionit si moderatori por sipas fjaleve te tij duket se po sakrifikon biznesin e tij per televizionin.

Arber Cepani eshte ne sipermarres i ri shqiptar si cili ne studio me Bieta Sulon ka diskutuar mbi nje ceshtje tjeter delikate si marredhenia mes nenes dhe bashkeshortes.