Po bëhet “nami” në rrjet, shumica nuk po e gjejne si quhet ky frut!?

LAJME

Eshtë pemë shumë e shëndetshme, prej saj përgatitet marmelatë. Kjo pemë e përmirë- son shikimin, forcon mëlçinë dhe veshkat, heq dhimbjet nga gjunjët dhe nga shpina.

Sugjerohet edhe te marramendjet, diarreja, infe ksioni i sipërfaqes së gojës e madje edhe kundër impo tencës. Në fryt ka sakarozë, glukozë, taninë, pektinë, si dhe vitaminat C, B1, B2, B3, B6, PP.

Fryti i papjekur i saj mundet ta parandalojë gja krrjedh jen nga mishi i dhëmbëve si dhe parandalon paraqitjen e afteve në gojë. Sidomos u sugjerohet personave të moshuar. A e dini si quhet ky frut? Largo reklamen me poshte dhe mesoni emrin e saj qe shumica nuk po ia dijne.