Po aq e bukur sa e ëma/ Vajza “Shamikuqes” në hapat e të ëmës

Aktorja turke e njohur si Shamikuqja, Turkan Soray mbahet si një nga gratë më të bukura në kinematografinë turke.

Aktorja u bë njohur tek ne në rolin e Asiya në filmin “Shamikuqja”.

Me pamjen e saj unike dhe me talenitn në aktrim ajo bëri për vete jo vetëm shikuesit turk por edhe të tjerë në shumë vende të ndryshme.

“Shamikuqja” në jetën private ka qënë e martuar dhe nga kjo martesë ka dhe një vajzë me emrin Unal.

Unal tani është 35 vjeç dhe nuk i lë gjë të ëmës nga bukuria.

Ajo është gjithashtu aktive në rrjetin social Instagram ku numëron mbi mijëra ndjekës.

Ajo është ediplomuar në fakultetin e sociologjisë dhe më vonë mori diplomën master për mediat në New York.