Perlotet Ardi Gjebrea, vajzë Kukësi tregon histori të tm.e.rrshme: Burri dhe vjehrra më kujtonte buken prandaj ne shkolle une…(Video)

LAJME

Perlotet Ardi Gjebrea, vajzë Kukësi tregon histori të tm.e.rrshme: Burri dhe vjehrra më kujtonte buken prandaj ne shkolle une…(Video)

Fetije, një vajzë 23-vjeçare ishte pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare, ku rrëfeu historinë e saj të jetës pasi u martua me mblesëri.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ajo tregon se gjatë kohës që ka qenë e martuar me të, familjarët ia kujtonin bukën dhe ujin që pinte në atë shtëpi dhe për shkak të kësaj, ajo vendosi që të mos merrtë më bukë në shkollë, duke u sëmurur dhe duke kaluar në ano reksi.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Fetije: Unë në Durrës shkoja dhe vija, pra e bëja vajtje-ardhje, ndërroja 4 autobuza për të ikur dhe 4 për të ardhur dhe duhet të punoja pas shkolle. Nga shumë str ese që kisha në shtëpi, mua më binte të fiktë në shkollë. Në shtëpinë time, të bashkëshortit tim më përmendej buka që haja dhe uji që pija. Unë si njeri i ndjeshëm v risja mendjen shumë dhe nuk fillova të marr më bukë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Për dy vite që kam qëndruar aty bashkëshorti im më ka fin ancuar shkollën, më pas këto herët që mua më binte të fiktë më janë gjetur pranë shumë persona ra stësorë sepse nuk i thoja mamit, nuk doja ta mërzisja, por unë po v uaja shumë. Një ditë roja e shkollës, ishte femër më thotë çfarë ke ti që të bie të fikte kaq shpesh, nuk shkon mirë me familjen e burrit?