Perdoret shume lehte, me kete recete dhëmbët tuaj do te zbardhen për 2 minuta pa shkuar te mjeku

LAJME

Ndoshta nuk e keni ditur por lëkura e bananes mund te perdoret si mjet per zbardhjen e dhëmbëve tuaj. Eshte fare e lehte te pergatitet per 1-2 minuta dhe do e shihni rezultatin menjehere.

Pasi ta provoni do ta shihni efektin e mrekullueshem te ketij fruti qe e hajme te gjithe. Ajo cka ju nevoitet eshte vetem levozhga e bananes.

Merreni levozhgen e bananes dhe fërkojeni atë në dhëmbë dhe mishra përreth dy minuta. Pastaj, lani dhëmbët me pastë dhëmbësh.Ndiqni videon e plote ne linkun reklamues ne vazhdim