Pëllumbi shitet për 1.25 milion euro, arsyeja është e pabesueshme

LAJME

Një pëllumb u shit sot me shumën e 1.25 milion eurove pasi pronari i tij e kishte trajnuar që të dergonte mesazhe.

Pellumbi u stërvit në Belgjikë dhe e ka emrin Armando.
Pronari i tij Zoel Fershut theu rekordin pasi pëllumbi më i shtrenjtë i shitur, ishte 3 vite më parë me shumën e 1 milion eurove.

Identiteti i blerësit nuk është bërë i ditur.
Sipas mediave belge, me shumë mundësi pronari i tij i ri është kinez.

Kinezët përdorin ende pëllumbat si mjete transporti për mesazhet e tyre dhe janë shumë të interesuar në këtë fushë.