Pellumb Pipero ‘shtang’ me deklaratën e tij për presidentin Trump

LAJME

Pëllumb Pipero ka thene se: Historia po provon që ky virus nuk përjashton asnjë, fakti i infektimit të Trump e vërteton më së miri këtë gjë.

Mjekimin e Donald Trump nga një personel mjekësor shumë i përgjedhur dhe faktin që ai rifilloi kaq shpejt punë, e konsideroj sukses në mjekësi.

Përsa i përket maskës e vlerësoj si akt të momentit që presidentit do të tregojë se ai është i shëruar plotësisht dhe e mundi koronavirusin, dëshmon që ne nuk duhet të kemi frikë, por kujdes. Gjestin e vlerësoj pozitiv.

Rudina Magjistari: Mendon se do infektohet Trump për herë të dytë?
Pëllumb Pipero: Jo, sepse shanset janë 1 në 1 milion banorë siç kemi dëgjuar deri më tani.