Pas ndarjes, makinë të shtrenjtë dhe veshje firmato, Rudina Dembacaj ndalet nga policia…

LAJME

Pas ndarjes nga bashkëshorti, aktorja e humorit dhe moderatorja e programit “Mos i fol shoferit”, Rudina Dembacaj, është fotografuar pak ditë më parë, teksa ndalohej nga policia Rrugore.

Ajo shihet që po flet me një police dhe më pas moderatorja zbret nga makina.
Nuk dihet nëse policja i tërheq vëmendjen për diçka, si p.sh. përdorim celulari apo parkim i gabuar.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Gjithsesi, ajo shfaqet me një veshje që kushton shtrenjtë si dhe makina që përdor duket e viteve të fundit, me një çmim disi të lartë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Pas divorcit, Rudina është përfolur për një lidhje me një ish-politikan që është edhe biznesmen.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE