“Paguaj Borxhet O Fasadé”! Blogerja E Famshme Leshon Gojen:Jonida Maliqi, Mjeré Ti…

LAJME

“Paguaj borxhet o fasadé”! Blogerja e famshme leshon gojen:Jonida Maliqi, mjeré ti…

Duket se per Jonida Maliqin nuk eshte nje periudhe pozitive, pasi se fundmi eshte perballur edhe me kritikat e blogeres se famshme, Danaj.
Kjo e fundit ka vene re qe

jonida Maliqi ndjek moden dhe tenton te dale ne publik me tendencat e fundit, por sipas blogeres, cdo gje mbetet thjesht nje fasade.Shtyp hapesiren rekl3amuese dhe lexo lajmin e plote: