Nxori shtëpinë në shitje se do ikte ne Amerike, Xhevahir Zeneli: Ja si ma futi miku i ngushte Agron Llakaj

Dy aktorët e njohur shqiptare, Agron Llakaj dhe Xhevahir Zeneli përveçse kolegë të të njëjtit profesion, janë edhe miq shumë të mirë. Zeneli ka treguar një histori me Llakajn që i ka bërë të gjithë të qeshin e bëhej fjalë për kohën kur aktori do shiste shtëpinë për të shkuar në Amerikë.

“Ishte koha që sa kisha marrë përgjigjen e llotarisë amerikane dhe ishin ditët që do nisesha. Nxora shtëpinë në shitje dhe sa herë takohesha me Agronin më pyeste: Mos ja ke vënë çmimin e lartë? Jo i thashë unë, 45 mijë dollarë, është gjithë ajo shtëpi.

Mirëpo edhe ai u mërzit shumë që nuk po shitej shtëpia. Një ditë më marrin në telefon. ‘Zoti Xhevahir Zeneli kam dëgjuar që shisni banesën, mjafton të ma pëlqejë nusja me vajzat, pa për çmim nuk është problem’, tha. Unë e rrita edhe 10 mijë çmimin dhe i thashë 55 mijë dollarë. Tha merre numrin e telefonit dhe nesër të vij ta shoh shtëpinë.

Në mëngjes takoj Agronin unë dhe i tregova. Merre në telefon më tha Agroni. E mora unë atë që do blinte shtëpinë, por më del nusja e Agronit”, tregoi Zeneli duke shkaktuar shumë të qeshura.shqiptari.net