Nusja ndjen diçka në vello, kthehet dhe mbet me gojën hapur kur sheh…

LAJME

Nusja ndjen diçka në vello, kthehet dhe mbet me gojën hapur kur sheh…

Për shumë njerëz, dita e tyre e dasmës është shumë e rëndësishme dhe ata përpiqen të organizojnë çdo hollësi të vogël.

Vendi i kremtimit, ushqimi, lulet, veshjet. Për më tepër, fa kti se diçka e keqe mund të ndodhë me fustanin është, natyrisht, makthi më i keq i çdo nuseje.

Pra, le të përpiqemi të imagjinojmë surprizën e kësaj nuseje të bukur braziliane, Marilia Pieroni, kur në mes të ceremonisë zb uloi se kishte një qen, i cili po flinte në velin e saj..LEXO ME TEPER