Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e “çmend”: E dua!

LAJME

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e “çmend”: E dua!

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e “çmend”: E dua!

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që e “çmend”: E dua!Këngëtarja u shpreh se është zyrtarisht në dashuri me Gre nell dhe se ai është një “rockstar”./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

“E dua, jam zy rtarisht në dashuri me të. Është një ro ckstar, është një fat i gjithë shqiptarëve. Jam vajzë me fat që e kam takuar. E adhuroj.”Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..