Nuk Ka Mbetur Njeri Pa Qarë Pasi Ka Parë Këtë Foto/ Nëna Merr Të Birin Dhe Shkon Te Vendi Ku Prehet Babai I Tij: Ja Kisha Premtuar Kur…

Nuk ka mbetur njeri pa qarë pasi ka parë këtë foto/ Nëna merr të birin dhe shkon te vendi ku prehet babai i tij: Ja kisha premtuar kur…

Sisa foto të dhi mshme kanë qarkulluar në rrjet ku një vogëlush qëndron pranë va.rrit të babait të tij i cili humbi je.tën në lu ftë. Nëna e tij ka zgjedhur këtë formë për t’ia prezantuar babain të voglit të saj.

Këto foto përcjellin një dhi mbje që çdokush që e ka provuar e kupton vërtet se për çfarë bëhet fjalë. Nëna do ta rrisë e vetme vogëlushin e saj, pa bashkëshortin i cili dha jetën për liri.

Kjo fotografi është realizuar në Amerikë, i ndj eri humbi je.tën në lu ftë duke lënë pas gruan e fëmijën e tij.Ata i kishin premtuar njëri-tjetrit dashuri të përjetshme derisa vde.kja t’i ndante. Edhe kështu ndodhi.Imazhet e amerikanëve që shkojnë në var.rez a për të qëndruar për pak kohë pranë të afërmëve të tyre të vd.ekur në l uftë, janë të shpeshta. Dh imbja nuk përshkruhet me asnjë fjalë.