Nuk do ta besoni kush është motra e Kemalit…

LAJME

Nuk do ta besoni kush është motra e Kemalit…

I shkëputur tërësisht nga kinematografia dhe çdo gjë tjetër, kohët e fundit Burak është shfaqur vetëm krah bashkëshortes së tij Fahriyes, i përkushtuar tërësisht tek ajo dhe bebja që do vijë në jetë së shpejti.

Edhe publikimet në rrjete sociale kanë qenë vetëm krah partneres së tij me të cilën aktualisht po jeton në Gjermani. Familja është “e shenjtë” për të dhe ai ka vendosur të postojë në Instagram një foto me motrën e tij.

Ky nuk është një veprim i zakonshëm pasi ai e mban hermetike lidhjen me familjen, por duket se malli për të motrën e ka bërë të mos rezistojë për ta treguar publikisht se dashuria për të është shumë e madhe.Pamjet ne link3un me posht.