Njera këngëtare, tjetri politikan. A i njihni dot keto personazhe te njohur shqiptar?

LAJME

E bërë nostalgjike për fëmijërinë, ajo është kthyer duke shfletuar albumet e saj te fotografive.

Ajo ditën e sotme ka ndarë tre fotografi nga vegjëlia, ku në njërën prej tyre shihet vetëm dhe në dy të tjerat në duart e mamit dhe babit.
“Unë e vogël. Mami dhe babi, ju dua”, shkruan bashkëngjitur fotografive.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

A arrini që ti njihni vogëlushen dhe te atin e saj në foto?
Nëse jo, po ju shuajmë kuriozitetin! Bëhet fjalë për këngëtaren Besa Kokëdhima.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ajo ka ndarë foto me të atin, politikanin dhe biznesmenin Koço Kokëdhima dhe të ëmën Brixhida Kokëdhima.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..