Një ndër përbërësit më të mirë për të pastruar mëlçinë nga të gjitha llojet e toksinave, doktorët nuk e përmendin pasi

LAJME

Ushqyerja e shëndetshme trumbetohet shpesh nga doktorët dhe ekspertët, për të pasur një jetesë të mirë dhe të gjatë. Janë të shumta produktet që rekomandohen për një regjim të rregull ushqimor, por evidentohen edhe ato që duhen shmangur.

Në listën e gjatë të ushqimeve dhe pijeve të mira është vlerësuar njëra që është konsideruar si eliksir i shëndetit, pasi largon toksinat nga trupi dhe rigjeneron mëlçinë.

Bëhet fjalë për hirrën, e cila përftohet nga qumështi i lopës pas përpunimit të djathit. Është e pasur me minerale, vitamina, aminoacide, proteina të cilat janë të shëndetshme për organizmin.

Një litër hirrë përmban 360 kalori, gjysma e asaj që gjendet te 1 litër qumësht i papërpunuar. Mineralet e saj mbrojnë qelizat dhe lu. ftojnë tensionin e lartë, su. lmin në tru dhe inf. arktin.

Gjithashtu, proteinat e hirrës ndikojnë në parandalimin e osteoporozës, rregullojnë kolesterinën, ndalojnë formimin e gurëzave në dhëmbë, rrisin masën e muskujve, forcojnë imunitetin dhe më e rëndësishmja, rigjenerojnë mëlçinë,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.