Një Herë Flet Por I Habit Të Gjithë, Albi Nako: Kam Mbajtur Gjarprin Në Krevat, Nuk E Kisha Grua. Kur Nëna Ime E Pa, Tha…

Një Herë Flet Por I Habit Të Gjithë, Albi Nako: Kam Mbajtur Gjarprin Në Krevat, Nuk E Kisha Grua. Kur Nëna Ime E Pa, Tha…
Albi Nako ka treguar një histori personale duke i habitur të gjithë, ndersa ishte i ftuar ne Opinion per te folur mbi temen “Dashuria per kafshet”.

Koreografi i njohur Albi Nako, tha se ka jetuar 10 vjet me një Piton me të cilin edhe ka fjetur.
“E kam mbajtur edhe në krevat unë. Nuk është se e kisha bashkëshorte jo. Por vija unë në darkë në shtëpi, doja t’i kushtoja kohë dhe e merrja dhe një herë kam qenë përmbys duke parë televizor dhe më ka zënë gjumi fiks siç është ajo shprehja me gjarprin në gji. Kështu kulaç komplet.

Ishte nën mua. Nuk reagonte fare”, ka treguar Albi , ndersa shtoi se kur e pa nena e tij, mendoi se Albi ishte çmendur.