Një engjëll i v ogël më tha të kam xh an, po unë as nuk e përqafoj dot”, Ardit Gjebrea i prekur tregon ngj arjen që do iu përlote

LAJME

Një engjëll i v ogël më tha të kam xh an, po unë as nuk e përqafoj dot”, Ardit Gjebrea i prekur tregon ngj arjen që do iu përlote

Një engjëll i v ogël më tha të kam xh an, po unë as nuk e përqafoj dot”, Ardit Gjebrea i prekur tregon ngj arjen që do iu përlote

Moderatori i njohur, Ardit Gjebrea ka ndarë së fundmi një pozë me një ndjekëse të vogël të tij duke zbuluar njëherazi situatën e krijuar me të teksa e ka takuar gjatë xhirimeve/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E çfarë mund të bësh, kur një engjëll i vogël të thotë: “Të kam xhan” dhe ti as nuk e përqafon dot nga kushtet e diktuara? I lutem mamit të saj ta “shtrydhë” fare për mua. Bekime për ty Enia/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet