Nga dita e Hene, hyrja në Itali bëhet vetëm me barcode, si të aplikoni për ta marrë

LAJME

Nga dita e Hene, hyrja në Itali bëhet vetëm me barcode, si të aplikoni për ta marrë

Prej ditës se hene, 24 maj, për të hyrë në territorin italian nga çdo vend i botës duhet të plotësohet një formular dixhital.

Prej kësaj date hyrja në Itali do të bëhet sipas kushteve të klasifikuara në lista A, B, C, D, E, ku bën pjesë Shqipëria e që përfshin të gjitha vendet jo anëtarë të BE e ekstra zonës Schengen.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ky formular është i detyrueshëm për çdo vend dhe regjistrimi në këtë platformë do të mundësoj një kod përkatës (QRcode) që duhet të tregohet në çdo pikë kontrolli kufitar si dhe në momentin e nisjes me avion apo me anije.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..