Nëna shtatzënë duhet të punojë në 2 vende pune për të paguar faturat! Por ja si i ndryshoi jeta asaj

LAJME

Nëna shtatzënë duhet të punojë në 2 vende pune për të paguar faturat! Por ja si i ndryshoi jeta asaj

Një milioner eshte duke ndikuar në l uft en e bizneseve te vogla. CNBC po drejton një seri televizive të quajtur The Profit. Personazhhi i saj i vë paratë e veta në linjë për të ndihmuar bizneset premtuese të bëhen të suksesshme.

Marcus Lemonis është ylli i reality show-t The Profit, dhe ai është i përgatitur të japë një dorë parash hua për bizneset premtuese por që jane duke l uft uar.shty.pe reklam,en dhe shiko video.n