Nëna qau me të madhe kur pa vrimë në gojën e bebes së saj/ Por kur shkoi në spital mbeti pa fjalë nga ajo që i thanë mjekët

LAJME

Një nënë e re në Britani përfundoi në një situatë të sikletshme, teksa u detyrua të dërgonte beben e saj në repartin e emergjencës prej asaj që dukej si ‘një vrimë e madhe’ në gojën e tij.

24 vjeçarja Becky Stiles, nënë e tre fëmijëve, tha për të përditshmen Sun se u tme rrua kur pa një “vrimë” të madhe në të kuqe të errët, në gojën e djalit të saj 10-muajsh Harvey, teksa po i ndërronte bebelinat në shtëpinë e tyre në Essex.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“U përpoqa ta prekja por ai më ulër iti, kështu që nxitova të thërrisja të atin për ta parë”, kujton Stiles duke shtuar se kishte mbetur “e tron ditur, e duke mbajtur lo tët.” “Vendosën një dritë te goja e tij dhe babai tha, ‘çfarë dre 1qin është ajo?’” kujton e reja.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ajo sugjeroi më pas të çonin me nxitim Harvey në spital, kështu që lanë dy fëmijët e mëdhenj me gjyshërit e tyre dhe udhëtuan për 30 minuta me makinë për të repartin më të afërt të emergjencës.
Kur arritën në spital stafi ishin gati të dërgonin të voglin Harvey te specialisti — derisa një moment, një infermiere ndriçoi një dritë në gojën e bebes.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Pasi shikoi aty për rreth 30 sekonda, ajo tha, ‘Është një ngjitëse,’” kujtonte nëna momentet e çlirimit, edhe pse fillimisht nuk i besohej dhe insistonte se ishte një vrimë.
Por infermierja thjesht i tha: “Futa gishtin në gojën e tij dhe ajo ngeci në të,” kujton Stiles për incidentin e fillimit të javës.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Unë nisa të qesh, po dri dhesha e më pas po tur përohesha … i thashë se ndjehesha si një id iote,” thotë nëna duke shtuar se donte ta përqafonte infermieren po të mos ishte për rregullat e distancës së COVID.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Ne të gjithë nisëm të qehnim dhe më pas u kthyen të tur përuar në makinë. Harvey nuk kishte një vrimë në gojë por thjesht pëlqen të lëpijë ngjitëset”.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..