Në veshin e vajzës, një burrë vendosi një qiri. Më vonë, ai nxori diçka të tmerrshme…

LAJME

Unë kam një mik i cili zakonisht nuk përdor shkopinj pambuku për veshët.

Ai thotë se nuk ka nevojë për ta, dhe se, përveç kësaj, përdorimi i tyre mund të çojë në probleme edhe më serioze. Mund të jetë kështu, por e vërteta është se duhet të shkosh te mjeku çdo disa muaj për të pastruar veshët.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Në çdo rast, higjena e veshit duhet të bëhet siç duhet, përndryshe mund të prodhohen sekrecione të vetë veshit, duke ndikuar në funksionimin e plotë të tij, duke e bllokuar. Nëse rastësisht ju do të gjendeni në një situatë të ngjashme, një qiri mund t’ju ndihmojë të zgjidhni këtë problem.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Këto janë të zbrazëta, nuk kanë fitil, por kur ndizen, ato ndihmojnë në eliminimin e këtij problemi të padëshirueshëm.
Fluksi i ajrit masazhon butësisht vathën e veshit dhe ndihmon në rregullimin e presionit brenda tij.
Qirinjtë për veshët në asnjë rast nuk duhet të përdoren në rastet e mëposhtme: në pacientët me tumor në vesh, pa membranë timpanike, ose alergjik ndaj ndonjë prej përbërësve me të cilët bëhen qirinjte.

Përveç kësaj, qirinjtë janë të ndaluar për përdorim në një temperaturë të ngritur të trupit dhe në prani të sekretimit purulent në kanalin e veshit. Nëse gjithçka është mirë, atëherë qëndroni në anën tuaj, vendosni një pecetë ose një peshqir me një vrimë për një qiri, vendosni letrën në zjarr dhe lëreni të digjet, shkruan meganews.al. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Përveç kësaj, qirinjtë janë të ndaluar për përdorim në një temperaturë të ngritur të trupit dhe në prani të sekretimit purulent në kanalin e veshit. Nëse gjithçka është mirë, atëherë qëndroni në anën tuaj, vendosni një pecetë ose një peshqir me një vrimë për një qiri, vendosni letrën në zjarr dhe lëreni të digjet, shkruan meganews.al.