Në serial e mbuluar me një shami por shikoni sa e bukur duket Sevgi në jetë reale!!!!

LAJME

‘Më fal’ është njëri nd ër serialet më të sh ikuara në vend.

Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, Por në r ealitet ajo duket krejt ndryshe.
‘Më fal’ është njëri ndër s erialet më të sh ikuara në vend.

Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, transmeton Gazeta Express. Por në r ealitet ajo duket krejt ndryshe.
Më p oshtë do ta shikoni se sa e bukur duket ajo dhe me stil.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

‘Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..