Në koma prej javësh, vjen lajmi i madh nga aktorja “Mia Koluçi”

LAJME

Në koma prej javësh, vjen lajmi i madh nga aktorja “Mia Koluçi”

Më në fund ajo tashmë është “zgjuar”. Aktorja dhe këngëtarja Anahi, e njohur për të gjithë ne si Mia Koluçi në serialin “Rebelde”, kaloi një periudhë të vështirë para pak muajsh.

Ajo ka qëndroi në koma për disa javë, në një luftë të ashpër midis jetës dhe vdekjes. Por, jeta i buzëqeshi sërisht duke i dhënë një tjetër shans dhe një tjetër gëzim të paçmueshëm, si ai i ardhjes në jetë të një fëmije.

Nëpërmjet postimit të fundit në Instagram, Anahi ndan këtë lajm të gëzuar me të gjithë ndjekësit të cilët nuk i kanë kursyer urimet tyre!Pamjet ne linkun me posht.