Ndrenika zëri i Partisë Socialiste/ Djali i mikut e ofendon keq: O Zot çfarë çudirash ndodhin në këtë botë

LAJME

Aktori i mirënjohur Robert Ndrenika, i cili ishte zëri i spotit të fushatës elektorale të Partisë Socialiste për zgjedhjet e 25 prillit

ka reaguar në përgjigje të kr itikave dhe komenteve ne gative që mori nga personazhe të ndryshëm.

“O Zot cfarë cudirash ndodhin në këtë botë!!! Djali i shokut Ali Manaj më sh an se paskam bërë një spot për fushatën elektorale. Nuk jam ku ndër por vetëm se…më sh an nga Londra!!!DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Spoti për fushatën e PS, reagon Robert Ndrenika: Më shan djali i sekretarit të parë në Gjirokastër. O zot çfarë çudirash ndodhin në këtë botë. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE