Na la pa fjalë! Moderatorja Bieta Sulo ndane një nga sekretet e saj…..

LAJME

Moderatorja Bieta Sulo ndan me fansat jo vetëm momente nga puna por edhe nga përditshmëria e saj.\

Moderatorja ka postuar disa foto gjatë kohës që është duke bërë stërvitje në palestsër. Bieta na ka treguar sekretin qe fshihet pas linjave perfekte që ajo ka dhe është pikërisht aktiviteti fizik.

Moderatorja nuk ka hezituar te tregoje përmasat e trupit dhe peshën e saj aktuale teksa shihet pranë trajnerit personal Edmond Stafa. Ne krah te fotos Bieta shkruan, : “Dhurata me e mire për trupin”.Pamjet KE TU.