Mustafa Nano tregon që Berisha është një person për tu patur frikë: “Kam marrë kërcë.nime prej tij”

LAJME

Mustafa Nano tregon që Berisha është një person për tu patur frikë: “Kam marrë kërcë.nime prej tij”

Gazetari dhe analisti Mustafa Nano gjatë një debati politik mbrëmjen e kaluar me moderatorin Arjan Çani diskutuan rreth çështjes Berisha. Ai tregoi se ka mjaft frikë nga ish-kryeministri, madje është një ndër personat që ka më tepër frikë se askush tjetër dhe se ky i fundit e ka kërcënuar disa herë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Çani mos e moho që ke frikë nga Berisha. Berisha është i vetmi njeri që kam frikë, kam marrë kërcënime. Hera e parë që po e them. Çani mos më thuaj që ti nuk ke frikë Berishën DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Berisha është një horr i madh në historinë e këtij vendi dhe fakti që po merret një vendim i tillë nga DASH është vendim i madh. Ai ka qenë një horr” -tha Nano gjatë debatit. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE