“Mu ul në gjunjë direkt”, Agron Llakaj tregon historinë e panjohur me vajzën misterioze në Pogradec: U futëm në makinë dhe…

Aktori i njohur i humorit Agron Llakaj ka treguar se si ka “shkatërruar” një kamer të fshehtë që kishte organizuar emisioni “Fiks Fare” për të.
Llakaj ka treguar se informacionin për kamerën e fshehtë e kishte marrë nga një miku i tij, i cili punonte për emisionin.

Rrëfimi i Agron Llakaj për Treshat: Kur të flet një femër e bukur, ç’do i thuash ti: Mos më shiko se jam i martuar? Ishin “Shtojzavallet” në Top Channel ishin në Pogradec, dhe më ftojnë dhe mua me Koço Devolen. Do zgjidheshin vel inat e fiksit. Në hotel me Koçon, në mëngjes na vjen një kamarier. Më thotë do më falësh por është një vajzë aty që poi u kërkon. Në ato mom ente më vjen një mesazh:

Dajo ruhu se pot ë bëjnë kamer të fshehtë! Tek Fiksi kishte future djalin e një mikut tim nga Memaliaj dhe ai më quante dajo për respekt. Ata nuk e kishin menduar që kishin spiunin brenda. Kur dola poshtë ishte një vajzë e bukur. Në gjunjë ajo direkt puth dorën etj. Na i thashë mbahu.

Ç është kjo? Unë jam tha tek Mileniumi në Pogradec, prindërit më kanë ikur në Tiranë dhe dua që 24 orë t’i kaloj me ty. Dua të jesh i imi kjo ditë të jetë e jona. Dakord i thashë por vetëm përmbahu.

Unë e dija që ishte kamër e fshehtë. U futëm në makinë dhe po e ndiqja me sy makinën pas nesh me kamer. Tani ne do shkonim tek Milenium dhe medemek aty më priste kurthi mua. Tani unë nuk i lashë që ta bënin kurthin tamam. Kalova deri nga mesi i rrugës dhe aty ishte arë komplet. I thashë kush duron deri në hotel, hajde futemi këtej nga fusha. Ajo: Kamer e fshehtë, kamer e fshehtë. Të mos më kishte thënë ai djali…do e denoncoja unë normalisht. (qesh) (k.m/dosja.al)