VIDEO/ Mosha Për Të Është Thjesht Një Numër: As Që U Shkon Ne Mendje Se Sa Vjeç Është Rudina…

Ajo eshte nje nga ikonat e televizion shqiptar Rudina është një nga prezantueset më të njohura të ekranit e cila e ka nisur karrierën që kur ka qenë në moshë të re.

Emisionet e saj jane gjithmon te bukura dhe ajo gjithmon ka patur nje sukses. Gjate karrierës së saj ajo ka patur mjaft emisione ka mi 20 vite ne televizion dhe
tashme ajo ka nje audience te madhe.

Rudina ka lindur ne vitin 1974 dhe është plot 49 vjeçe. Por, për Rudinen mosha është thjeshtë një numër, asgjë më tepër. Ajo vijon të jetë më në formë se kurrë dhe nuk e tregon aspak moshën që ka. Ne i urojme Rudines jete te bukur dhe te lumtur.